Meer over

N°256

N°256 al sinds 1956 een begrip in Scherpenzeel

Ergens, in het centraal gelegen Scherpenzeel, bevindt zich N°256. Wat bekend staat om de persoonlijke aanpak en het grote variërende aanbod in verschillende merken. N°256 biedt de juiste mix aan merken welke past bij ieders budget. Naast het aanbod kleding kan je bij Nº256 terecht voor kado-artikelen, schoenen en accessoires. Dit staat steeds weer garant voor een geslaagd winkelbezoek.

In de loop der jaren heeft N°256 zich ontwikkeld en gespecialiseerd in het aanbod op het gebied van dameskleding. Wat gestart is in 1956, ontpopte zich in de jaren daarna tot een gevestigd merk in Scherpenzeel. In het jaar 2020 werd de winkel overgenomen door Corine Griffioen. Zij nam de zaak over van Jantine en laat sindsdien een frisse wind waaien door de winkel aan de Dorpsstraat 256 te Scherpenzeel.

 

Bekijk hier onze online shop!

Private shopping bij N°256!

In deze drukke tijden met overvolle agenda’s is het maar lastig om ruimte te vinden voor een avondje shoppen. Laten wij bij N°256 jou nou een mogelijkheid geven om in alle rust met je vriendinnen te kunnen genieten van een onvergetelijke shop-ervaring op een willekeurige avond. Juist nu in Coronatijd ideaal!

Nu ook mobiel of via WhatsApp bereikbaar: 06-83935653.

Meer informatie