Een avondje relaxed

shoppen?

Op zoek naar een relaxed avondje shoppen?

In deze drukke tijden met overvolle agenda’s is het maar lastig om ruimte te vinden voor een avondje shoppen. Misschien wil je juist in deze Corona-tijd even rustig kunnen shoppen zonder te veel mensen om je heen. Laten wij bij N°256 jou nou een mogelijkheid geven om in alle rust met je vriendinnen en/of dochters te kunnen genieten van een onvergetelijke shop-ervaring. Wij bieden jou de mogelijkheid om de winkel een avond te ‘reserveren’ onder het genot van een drankje.

Wat houdt dit in? Onze stylisten zorgen ervoor dat de gehele groep (min. 5 personen) in alle rust kunnen shoppen. Dit betekent dat er dan géén klanten aanwezig zijn, behalve de genodigden. Indien wenselijk kunnen er voorkeuren doorgegeven worden, zodat onze specialisten alvast een voorselectie kunnen maken. Ben jij klaar voor een effectief avondje shoppen bij N°256? Reserveer dan direct via onderstaand formulier en wij zullen contact opnemen over de definitieve tijden. Tot dan!
Nu ook mobiel of via WhatsApp bereikbaar: 06-83935653.
Reserveer direct een avond

Reserveer direct

Bij N°256 heb jij de mogelijkheid om deze avond zelf in te vullen. Reserveer de winkel om er een onvergetelijke shop-ervaring van te maken.

Nu ook mobiel of via WhatsApp bereikbaar: 06-83935653.

    Voorkeursdatum